ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αγαπητοί πατριώτες, μέλη και φίλοι του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών, σας ενημερώνουμε σχετικά με τα θέματα που αφορούν το Σύλλογό μας.

Όπως δημοσιεύσαμε στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας, στις 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Μ.Ε.Σ.Α.Κ προκειμένου να γίνει ο απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και η εκλογή του νέου. Δυστυχώς, όμως, ελάχιστα μέλη ήρθαν στη Γενική Συνέλευση. Όταν τελείωσε η έκθεση των πεπραγμένων και ο οικονομικός απολογισμός αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τη διαδικασία, ύστερα από αίτημα της γενικής συνέλευσης να συναντηθούμε με τους νέους και να γίνουν οι εκλογές το επόμενο Σάββατο. Φήμες έλεγαν ότι οι νέοι ετοιμαζόταν για την ίδρυση συλλόγου νεολαίας αλλά η προσπάθεια αυτή απέτυχε.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι του Συλλόγου, εμείς θα παραμείνουμε για ακόμη μια χρονιά κι ας ελπίσουμε ότι οι Καλλιπευκιώτες και οι Καλλιπευκιώτισσες θα αλλάξουν γνώμη και θα αποφασίσουν να αναλάβουν την τύχη του Συλλόγου το επόμενο καλοκαίρι.

Συγχαρητήρια στο Αλέξανδρο Γκάτσικο και στον Δημήτρη Παπαδόντα του Κωνσταντίνου, οι οποίοι δήλωσαν υποψηφιότητα για το Δ.Σ.

 

Το Δ.Σ.

Πρόεδρος: Τσιαπλές Θωμάς

Αντιπρόεδρος: Μασούρας Γιάννης

Ταμίας: Γκουντουβάς Φάνης

Γραμματέας: Θεοδοσίου Νίκος

Μέλη:

Πατούλιας Τάσος

Παπαιωάννου Παναγιώτης

Παπαιωάννου Απόστολος

 

ΠΙΣΩ