ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2013 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το καλοκαιρινό μας αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στις 03 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού μας. Σας περιμένουμε και φέτος όλους, να δώσουμε δυναμικό παρών, όπως κάθε φορά και να αρχίσει να ακούγεται η φωνή του χωριού μας σε όλο το νομό.

Ο Σύλλογος αδυνατεί οικονομικά να αντεπεξέλθει στα έξοδα της εκδήλωσης (ορχήστρα, χοροδιδάσκαλος) και λόγω της οικονομικής κρίσης με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να μειώσουμε και τα έξοδα των Καλλιπευκιωτών που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα της (κέφι, ποτά, φαγητό).

Ταυτόχρονα θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το πολιτιστικό μας έργο και να υλοποιή­σουμε τις προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις έτσι ώστε να μπορεί ο Σύλλογος να είναι βιόσιμος.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 09:00′ με το χορευτικό μας συγκρότημα (μικρό,μεγάλο χορευτικό) υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου μας Μαρίας Καλούση.

Στην συνέχεια θα παρουσιαστούν διάφοροι χοροί από το Μορφωτικό Σύλλογο Γόννων και θα ακολουθήσει γλέντι υπό τους γνώριμους ήχους του λαϊκοδημοτικού μας συγκροτήματος του Αθανασίου Καλούση.

Ακόμη θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι τα μαθήματα του χορευτικού έχουν αρχίσει και όσα παιδιά θέλουν μπορούν να διδαχτούν τα ήθη και τα έθιμα, τους δημοτικούς χορούς του χωριού μας στο δημοτικό σχολείο.

Σας περιμένουμε και φέτος όλους, να δώσουμε δυναμικό παρών, όπως κάθε φορά και να αρχίσει να ακούγεται η φωνή του χωριού μας σε όλο το νομό.

 

ΠΙΣΩ